Als je vol inspiratie en blijheid thuiskomt na een sessie, dan zijn er ET tools beschikbaar die je te helpen het proces op gang te houden. Thuis is er immers (nog) niets veranderd en voor je het weet val je weer terug in je oude gewoontes. Belangrijk om te weten: Jij bent en blijft verantwoordelijk voor jou persoonlijke ontwikkeling. De tools helpen je in jou proces, waardoor het makkelijker gaat. Vergelijk de tools met de mogelijkheid om een fiets te pakken in plaats van te lopen als je bestemming 10km verderop ligt. De fiets komt niet vooruit als jij afwacht...

Janosh App

De Janosh app geeft je toegang tot geometrische codes, meditaties en activaties en begeleidt je met wat je nodig hebt om jouw proces op gang te houden. Heilige geometrie is de taal van de ziel, dat zei Plato en ook in de oude culturen (Egypte) was dit bekend. Elke geometrische code, ook wel hologram genoemd, spreekt direkt tot je onderbewustzijn als je er contact mee maakt. Het geeft je informatie over waar jij staat in jouw proces.

Auraspray

Etherische olien hebben een magische invloed op ons en dat wisten we al duizenden eeuwen voor onze jaartelling. De samengestelde etherische olien van Janosh hebben een beschermende en trillingsverhogende werking en sluiten naadloos aan op de geometrische codes. Elke geur heeft zijn eigen werking. Zo kan de een je energieveld openen terwijl de ander deze juist afsluit voor invloeden van buitenaf.

Energy Bottle

De energy bottle geeft je de mogelijkheid om water met een hoge energetische trilling te drinken. Water kan deze energie heel makkelijk opnemen en weer afstaan. Dit was al bekend in de homeopathie en nog niet zo lang geleden is het door Masaru Emoto voor het eerst zichtbaar gemaakt in ijskristallen. Wij bestaan zelf voor 70% uit water, dus als je energetisch aan het werkt gaat, dan helpt water drinken bij het afvoeren van de lagere energie die is losgekomen tijdens bijvoorbeeld een sessie of activatie. Wanneer je het water uit deze fles drinkt, dan krijgt je lichaam daarbovenop ook nog eens water dat een hoge energetische trilling heeft.

Water dat uit de kraan komt is door de zuiveringsprocessen zijn natuurlijke hoge trilling verloren. De zilvercode op de fles brengt het water weer in zijn natuurlijke staat. Je zal merken dat het veel beter smaakt dan water dat direkt uit de kraan komt en het heeft in het algemeen een positief effect op je energie en gezondheid.

Energy Remedie

De energy remedie bestaat uit kleine sacharose korrels met een specifieke energetische trilling die overeenstemt met een geometrische code. Ze zijn een zeer goede aanvulling om jouw process op gang te houden. Naast de andere zintuigen, zoals de ogen, de oren, de huid en de neus is het nu ook mogelijk om via de mond de frequenties tot je te nemen om in jouw energie te blijven. Noot: De energie remedie is alleen in overleg met een energetisch therapeut te verkrijgen.

Energy Kit

De energy kit bestaat uit een combinatie van verschillende hulpmiddelen om een specifieke frequentie bij jou te activeren of te versterken. De kit bevat een auraspray, een etherische olie, een activatie, een energy remedie en een gebruiksaanwijzing. Vooral in combinatie met een sessie geeft deze kit je alle mogelijkheden om jouw trilling in je eigen omgeving hoog te houden, zodat je op jouw snelweg blijft.

Er zijn nog andere tools beschikbaar, maar daarvoor verwijs ik je naar de webshop van Janosh

.